Wat TAG Icons doet.

Icons zijn mensen met een uitzonderlijk talent en de absolute wil om de beste te zijn. Wij koesteren die mensen. Talent is een gave, maar ook een afwijking. Zeer getalenteerde en succesvolle mensen hebben bijvoorbeeld zoveel ideeën en wensen, dat die moeten worden begeleid. Talent kruipt namelijk overal. De verhalen hierachter zijn te mooi om niet te delen.

Ieder mens is zijn eigen merk. Zeker als talent je bekend maakt. Dan doe je iets ongewoons, iets opmerkelijks. Dan kan je uitgroeien tot icon. Wij zien het als onze taak dat succes te doorgronden, die unieke formule te begrijpen. Want dan kunnen we een icon helpen om succesvol én gelukkig te zijn. Om chaos om te zetten in rust.

TAG Icons is een verzamelplek voor ondernemers, sporters en artiesten die next level willen gaan. Die hun talent en creativiteit breder willen inzetten. Breder dan alleen presteren voor dat ene specifieke doel, waardoor ze zijn uitgegroeid tot icon. Doorgaans hebben ze jarenlang in een tunnel geleefd, gefixeerd op het verwezenlijken van één droom. In dat proces kunnen ze een deel van zichzelf kwijtraken. Wij doen er alles aan om ze weer heel te maken. Hetgeen onmogelijk lijkt, mogelijk maken door te creëren en te realiseren. Nieuwe dromen te verwezenlijken.

Iconic stories

Een mooi voorbeeld van de nieuwe wegen die onze icons inslaan, zijn de inspirerende verhalen. Of het nu ondernemers, sporters of artiesten zijn, ze hebben allemaal een magisch verhaal te vertellen over de reis tijdens hun iconische evolutie. Samen met hun performance coaches hebben we dat vormgegeven in speeches in college tour-setting. Soms brengen we de verhalen ook uit in boekvorm of middels een theatervoorstelling.

“Uiteraard vanuit de persoonlijke strategie voor onze Iconen. Hierin borgen wij hun iconische verhalen met een boek, een speech of een theatervoorstelling. Vervolgens bieden wij een podium, waardoor de verhalen tot leven komen tijdens live events. Open, voor het grote publiek of besloten, voor bedrijven.”